Ma már elengedhetetlen, hogy tudj angolul, főleg ha mixerként, bartenderként dolgozol. Ha pedig még külföld felé is kacsingatsz, vagy épp egy óceánjáró hajón helyezkednél el, nem is kérdés, hogy nem lesz elég a magyar nyelvtudásod.

A Bols Mixer Akadémián ezért vadonatúj, extra intenzív Angol nyelvű bartender tanfolyamot indítottunk, hogy biztosan megalapozhasd a jövődet.

Miben más az angol nyelvű tanfolyam az alap bartender tanfolyamnál?

Hidd el, ez fontos kérdés. Mert azon túl, hogy természetesen végig angolul fogunk beszélgetni, technikailag is új dolgokat tanulhatsz meg. Nem elég, hogy profi mixer vagy, kitűnő bartendernek is kell lenned, aki ismeri a legújabb trendeket és a most menő italokat.

Egy óceánjáró hajón, vagy a legmenőbb külföldi bárokban ma már alap az american bartending és a legújabb koktélkészítési trükkök ismerete. Ha ebben nem vagy otthon, akkor nem leszel sikeres.

Az angol nyelvű bartender tanfolyam lényege

Az angol nyelvű bartender tanfolyamon éppen ezért a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt. Igen, angolul fogsz italt keverni, mert mi is angolul beszélünk majd hozzád. Ezzel nagyon gyorsan fejlesztjük a kommunikációs készségedet, hogy majd ne légy zavarban az igazi szituációkban. Elengedhetetlen ugyanis, hogy kisujjadban legyenek az angol vendéglátós kifejezések, és a vendégekkel való beszédszituációs nyelvfordulatok.

Az elméletet e-learning formájában tanulod meg, illetve ismételheted át, hogy ezzel se veszíts időt. Mit is jelent ez pontosan? Vegyük át röviden az alapokat.

Légy profi angolnyelvű bartender!

Bartenderként ugyebár

  • gyorsan, magabiztosan, szakszerűen, pontosan és látványosan kell elkészítened a koktélokat.
  • Free pouring technikát alkalmazol, amelyhez pour checket is használsz.
  • Fancy mozdulatokkal nyűgözöd le a vendégeket, és ha arra van szükség,
  • nemcsak american, hanem flair bartendinggel is szórakoztatsz.
  • Bevetsz mindent, a shakelést, a swizzle stick használatát, a throwingot,
  • a tanfolyamon pedig újra összebarátkozhatsz a bitterrel, a rock candyvel és a falernummal is.

Érted már, miért van szükség arra, hogy angolul folyjon az oktatás? Ha igen, akkor köztünk a helyed!

A bartender vonzereje

A bartender tudománya persze nem csak a fentiekből áll. Az igazi profik

  • a mixológiában is jeleskednek,
  • imádják a különleges italfúziókat,
  • nem mellesleg kitűnő társasági emberek.

Egy bartender alapvető vonzereje ugyanis tényleg a profi kommunikáció. Az meg igazán ciki lenne, ha külföldön csak magyarul tudnál megszólalni.

Ha eddig nem ijedtél meg, jelentkezz intenzív Angol nyelvű bartender tanfolyamunkra. Mindössze 24 óra alatt profit varázsolunk belőled, és akár már egy hét múlva a legmenőbb külföldi bárok egyikében dolgozhatsz. Ne habozz, keverj!

Rate this post