Varázsolj borszakértőt a barátaidból vagy családtagjaidból! Varázspálcára nem lesz szükséged, Harry Potternek sem kell lenned, csak egyet kattintani ide. Hogy miért? A fejfájás elkerülése érdekében.  November vége-december eleje ugyanis mindig a fejtörés időszaka. Bár a karácsonyt nagyon szeretjük, ilyenkor a legtöbben bajban vannak: tárgyakat vagy élmény ajándékot adjanak szeretteiknek, barátaiknak karácsonyra?

 

Újítsd meg az idei karácsonyt!

A mintás bögrék, design füzetek, vicces zoknik ugyan nagyon klasszak is lehetnek, de századszorra talán már mégsem. Egyre többen gondolkoznak úgy, hogy tárgyak helyett örökre szóló élményekkel szeretnék meglepni a hozzájuk közel állókat. Hiszen arra szinte senki sem emlékszik, mit kapott 5 éve vagy akár tavaly, de egy élményt, egy eseményt soha nem felejtünk. Mi ugyanezt hisszük, ezért is mutatunk neked olyan lehetőségeket, amelyekkel garantáltan boldoggá teszed a megajándékozottakat.

 

Válassz élmény ajándékot karácsonyra a Bols Mixer Akadémiától!

Ha a baráti körödben vagy a családodban van valaki, aki kedveli a jó borokat, és nemcsak úgy tekint erre a nemes italra, mint egy bulilehetőségre, akkor van egy remek ötletünk. Alapozó borértő tanfolyamunkon egy nap alatt megtanítjuk neki a Sommelier szakma alapjait. Nem kell azonban egyedül jönnie, ez a tanfolyam kiváló baráti, családi összejövetel is lehet. Kellemes környezet, jó borok, barátok, családtagok, minőségi időtöltés. Ezt mind magában foglalja a Bols Mixer Akadémia élmény ajándéka.

 

Mit is adsz pontosan, ha ezt választod karácsonyra ajándékba?

Kiszemeltjeid profi borszakértőinktől megismerik

  • a borok világát,
  • a világ vezető borkészítő országait,
  • a főbb szőlőfajtákat,
  • az alapvető borstílusokat,
  • a borkészítés folyamatát,
  • a borászatban használt főbb eljárásokat, és persze
  • a kóstolás sem marad el.

5 különböző alapbor alapján sajátíthatják el a sommelier szakma alapjait. A legjobb persze az, ha olyan közös élményben gondolkodsz, amelynek te is részese vagy. Az élményetek így biztosan különleges és maradandó lesz.

 

Élmény ajándék karácsonyra pároknak, baráti társaságoknak

De ha inkább a mixerkedést vagy a barista szakmát ismernétek meg jobban, abban is segíthetünk!

4 órás hobbi tanfolyamainkon mindig remek a hangulat. Szervezd meg életetek legjobb év végi partiját nálunk, és kóstoljatok bele a mixerek vagy a baristák világába!

Hobby Mixertanfolyamunk után mindenkit lenyűgöztök majd a környezetetekben! Megtanítjuk a legmenőbb koktélok elkészítését, és hogy az élmény ajándék értékét fokozzuk, természetesen mindent meg is ihattok majd. Garantált lesz a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás.

A Barista hobbitanfolyammal szintén csak nyerhettek. Ez után a négy óra után minden drága csodagép nélkül is olyan kávét fogtok tudni otthon főzni, amelyre mindig is vágytatok.

Élmény ajándék karácsonyra profikkal? Miért ne? Ne gondolkozz sokáig, mindjárt itt a karácsony! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rate this post