Fejlődni szeretnél? Valami újat tanulnál? Közelebb szeretnél kerülni a kávézás, illetve a koktélok világához? A mixertanfolyam remek lehetőséget nyújt, hogy további tudásra tegyél szert az italkészítéssel kapcsolatban. De vajon mit tanulhatsz egy ilyen képzésen? Cikkünkben bemutatjuk, hogy mi mindenre tehetsz szert, ha részt veszel az oktatáson! 

A mixertanfolyam előnyei

A mixer szakma nemcsak itthon örvend hatalmas népszerűségnek, hiszen külföldön is egy rendkívül keresett szakma. Nem véletlenül szeretnénk megfelelő tudással ellátni, amelynek köszönhetően akár a világ másik pontján is elhelyezkedhetsz. A tanfolyamra az alábbi esetekben érdemes beiratkoznod: 

  • Ha szeretnéd közelebbről megismerni a világ koktéljait és elsajátítanád azoknak a készítési módját.  
  • Ha érdekel a bárok nyüzsgő élete, illetve a különböző italok színes világa.  
  • Ha szeretnél egy biztos szakmát a kezedbe, amivel bárhol és bármikor elhelyezkedhetsz, akár külföldön is.  
  • Ha kíváncsi vagy a különböző italfogyasztási trendekre és új szokásokra.  

Az oktatás elvégzését követően sikeres vizsgát tehetsz, ami utána pedig szinte azonnal kaphatsz ajánlatot. A képzésünkről egy nemzetközileg is elismert bizonyítvánnyal léphetsz ki a munka világába, amivel pillanatok alatt el tudsz majd helyezkedni. A mixertanfolyamon nemcsak az alap 40 koktél elkészítési módját ismerheted meg, hanem a szakmába is mélyebb betekintést nyerhetsz.  

Mennyi idő alatt végezhető el? 

Az alap folyamat hetente 2×4 órát vesz igénybe, a haladó bartender tanfolyamot pedig öt hét alatt, hetente 1×3 órás ráfordítással végezheted el. Létezik továbbá expressz képzés is, aminek vizsgáját két hét alatt is leteheted. Amennyiben pedig egyéni időbeosztásra van szükséged, dönthetsz magántanulói státusz mellett is, ahol ugyanolyan magasszínvonalú oktatást kapsz majd, mint bárki más.  

A mixertanfolyam tematikája 

Az oktatáson nemcsak koktélokat fogsz díszítgetni, hanem a protokoll szabályainak megfelelő felszolgálással is megismerkedhetsz. Mindent rendelkezésre bocsájtunk, így saját munkaterületed és eszközeid lesznek a gyakorlat során. Első körben az italok világába vezetünk be, majd megtanítunk komminukálni a vendégekkel. Ezt követően gyakorlati tapasztalatot is szerezhetsz, de fejlesztheted akár a kreativitásodat is saját italok készítésével. A tanfolyam végén bárszimuláción is részt fogsz venni, ahol bemutathatod majd, mit tanultál a pár hét alatt. A végén pedig vizsgát kell tenned, ám aggódni nem szükséges, mivel mi profik vagyunk, így te is az lehetsz.  

Érdemes tehát kipróbálnia bárkinek, aki csak kicsit is érdeklődik a különleges italok iránt. Nagy hasznát veheted a bárokban, partikon, esküvőkön, szinte bármilyen rendezvényen. A mixertanfolyam tehát alig pár hét alatt elvégezhető képzés, amin bárki részt vehet.  

Összegezve 

Mixertanfolyamon vennél részt, mert érdekel az italok világa? Nálunk profi szakemberektől tanulhatod meg az italkészítés csínját és bínját. A pár hét alatt elvégezhető képzésünket igénybe veheted akár magántanulóként is, így még az időbeosztás miatt sem kell aggódnod! 

Rate this post