Ha már tanulásra adtad a fejed, nem mindegy, milyen iskolát választasz. A Bols Mixer Akadémia az ország legjobb mixerulija – és ezt nem mi állítjuk így, hanem a végzett hallgatóink!

Tímea

Nagyon színvonalas az Oktatás. Meg voltam elégedve az ott tanultakkal. Ajánlani tudom Mindenkinek. Az Oktatok nagyon közvetlen és barátságosak. Baráti légkörben való tanulás

Attila

Mindenkinek csak ajánlani tudom ! Szuper 6 hét volt a Barista tanfolyamon! A tanárok és minden ott dolgozó oltári kedves, türelmes, segítőkész és jófej  + a csoport is nagyon jó volt!

Tamás

Sziasztok! Nagyon köszönöm a sok tudást, amit nálatok szereztem. Remélem lesz alkalmam még nálatok tanulni.

Imre

Első óra pipa! Kedves, segítőkészek a hölgyek a tanár úr valami világi arc nagyon sok poénnal megspékelt érdekes történet.. Eddig csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kata

Legjobb! Kiváló a színvonal, nagyon jó a hangulat! Bátran ajánlom mindenkinek!

Éva

Annyira jól érzem magam, hogy lassan az összes tanfolyamot elvégzem.

A BOLS MIXER AKADÉMIA CÉLKITŰZÉSE

A 2003-as hazai alapítás óta minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb bartendereket, baristákat és vendéglátóipari szakembereket képezzük ki. Kitűnő oktatókkal, profi körülmények között foglalkozunk hallgatóinkkal az ország egész területén.

A Bols Mixer Akadémián abszolút kezdőtől professzionális szintig, kiscsoportos keretek között folyik az oktatás. Ennek a többlépcsős képzési rendszerünknek köszönhetően minden tudást helyben megkaphatsz, amire a nemzetközi piacon szükséged lehet. A Bols Mixer Akadémia célja ugyanis nemzetközi viszonylatban is profi bartenderek, baristák, vendéglátóipari szakemberek képzése, akik a világ bármely bárjában, éttermében megállják a helyüket.

Az iskola alapító Morafcsik Péternek köszönhetően  – aki a Magyar Bármixer Unió korábbi alelnöke (http://mbu.hu) , és számos nemzetközi verseny győztese is -, rendszeresen szervezünk hallgatóinknak versenyeket, bemutatókat. Így te is hamar rutint szerezhetsz nálunk, ami hatalmas előny ezen a munkaterületen.

A BOLS MIXER AKADÉMIA ELISMERTSÉGE

Ahogy nagy előny maga a Bols név is. A prémium likőrgyártó cég több mint 400 éves múltra tekint vissza. A céget Lucas Bols likőrfőző nagymester hozta létre Amszterdamban 1575-ben, s azóta a Bols márka megállíthatatlan a világ italforgalmazói piacán.

A Bols Mixer Akadémia ennek a világhírű cégnek, a Bols Amszterdam 1575-nek magyarországi mixeriskolája.

Aztán 2003-ban a Bols mint legnagyobb italforgalmazó cég – amit ma már Roust Hungary.nak hívnak felfigyelt rám és felajánlották az akkoriban megüresedett Bols Bártender pozíciót amivel az iskola átvétele is járt. Talán innen kezdődik az időszámítás.” – idézi fel a kezdeteket Morafcsik Péter.

A Bols Akadémiáról kikerült hallgatók igen keresettek a szakmában. A Bols Mixer Akadémián a nemzetközi  professzionális minőséget biztosítjuk neked a képzéseink során.

Tanfolyamaink elméleti és gyakorlati vizsgákkal fejeződnek be. A sikeres vizsga végén kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki, amelyet a Bols Mixer Akadémia nemzetközileg elismert háromnyelvű oklevéllel is hitelesít. A nálunk megszerzett tudásnak köszönhetően mind itthon, mind külföldön nagyon hamar el tudsz helyezkedni.

A BOLS MIXER AKADÉMIA TANFOLYAMAI

Kezdőtől haladó szinten át mester szintig foglalkozunk hallgatóinkkal. Elsősorban kiscsoportos órákat tartunk, de ha egyéni tanrendet szeretnél, az is megoldható. Magántanulóként te alakíthatod ki az órarendedet, mi rugalmasan alkalmazkodunk kívánságaidhoz.

Sőt, részletfizetési lehetőséget is biztosítunk minden hallgatónknak. Rajtunk biztosan nem fog múlni! Gyere és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot. Ha pedig nagyban nyomod, tanulhatsz egyszerre több mindent is. Mi melletted állunk és segítünk. Tanfolyamainkat itt találod meg.

A BOLS MIXER AKADÉMIA TANFOLYAMHELYSZÍNEI

A Bols Mixer Akadémia tanfolyamainak székhelye a budapesti Bols Mixer Akadémia. Elegáns környezetben, jól megközelíthető helyen, profi felszereléssel tanulhatsz a legjobbaktól.

A megyeszékhelyeken és nagyobb vidéki városokban is folyamatosan szervezünk tanfolyamokat.

Jelenlegi helyszíneink:

Nem találtad meg a saját lakóhelyed?  Ne aggódj: kellő számú jelentkező esetén elindítjuk a kívánt tanfolyamot nálatok is.

Írj nekünk az info@mixersuli.hu címre!