Mennyi ideig tart a mixertanfolyam?

A mixertanfolyam időtartama 3 hónap, az órák hetente egyszer vannak.

Budapesten az elméleti oktatás hétvégén, általában vasárnaponként. Az elméletet követően kezdődik a gyakorlati képzés, amire mindig van választási lehetőség, egy hétköznapi és egy hétvégi időpont között.

Vidéki városokban az elindult csoportok együtt az oktatóval meghatározzák az alkalmakat. Lehet hétköznap, vagy akár hétvégén.

Azoknak akik esetleg külföldre utaznak vagy egyéb elfoglaltság miatt nincs szabad 3 hónapjuk, javasoljuk az expressz mixertanfolyamot, ami teljes mértékben megegyezik a 3 hónapos képzéssel, azzal a különbséggel, hogy 3 hét alatt, intenzíven elvégezhető.

Van részletfizetési lehetőség?

Természetesen minden hallgató számára biztosított a részletfizetési lehetőség, ami a következő képen alakul: 20 000 Ft előleget a beiratkozáskor kérjük befizetni, míg a fennmaradó összeg, közös megegyezés alapján fizetendő.

A fennmaradó tanfolyami díj további szétbontása függ attól, hogy:

– Melyik tanfolyamra iratkozol be?

– Hány darab tanfolyamra iratkozol be? (2in1, 3in1, all in 1)

– Párhuzamosan végzed a képzéseket, vagy egymás után?

– Hány darab képzést végzel párhuzamosan?

– Végzel e expressz típusú tanfolyamot?

– Mennyi időn belül szeretnéd az 5 tanfolyamot elvégezni?

– stb.

Mit tartalmaz a tanfolyami díj?

A tanfolyami díj tartalmazza a tankönyvet, a gyakorlati órán használt eszközöket és a felhasznált italokat, anyagokat is. Hobby tanfolyamainkon nincs tankönyv.

Hány éves kortól lehet jelentkezni?

Tanfolyamainkra a jelentkezés feltétele a 18. életév betöltése, illetve ennek hiányában írásos szülői beleegyezés szükséges. A minimum korhatár betöltött 16 év

Milyen végzettséget adnak a tanfolyamok?

A tanfolyam végén, sikeres vizsga esetén a Bols Mixer Akadémia nemzetközi diplomáját kapják meg hallgatóink, amit külföldön és Magyarországon egyaránt elfogadnak.

A BOLS világhírű, 146 országban van jelen, mint italgyártó cég, ezért ezekben az országokban ismerik és elismerik az iskolánkban szerzett diplomát.

Mikor és hogy vannak a beiratkozások?

Tanfolyamainkat igénytől függően indítjuk folyamatosan.

Iskolánk országosan működik, több nagyvárosban jelen vagyunk. Ha szeretnél a képzéseinken részt venni, kérjük töltsd ki itt az oldalunkon található jelentkezési formot. A kitöltést követően kollégáink felveszik Veled a kapcsoltot! A telefonhívás során meg tudod kérdezni amire kíváncsi vagy az oktatással kapcsolatban, illetve tájékoztatást kapsz a beiratkozás időpontjáról és a tervezett tanfolyam kezdési időpontról.

Mi történik beiratkozás után?

Bárhol is vagy a világban a BOLS név világhírű, így a nálunk kapott bizonyítvánnyal nem jelent problémát a külföldön való elhelyezkedés sem.

Ezt bizonyítja, a ma már több mint ezer elégedett hallgatónk, illetve a külföldi munkaerő közvetítő cégek, partnereink, akik folyamatosan keresik végzett hallgatóinkat munkaajánlataikkal. A Bols Mixer Akadémián végzett hallgatók nagy eséllyel kezdhetik a bártender szakmát.

Iskolánk adottságait felhasználva minden mixer hallgatója számára lehetőséget biztosít a rendszeresen megrendezett háziversenyen való részvételre, ahol egy jó hangulatú buli keretében mérkőzhetnek meg egymással versenyzőink.

Mi a különbség a normál és az expressz tanfolyamok közt?

Iskolánk törekszik arra, hogy azok igényeit is kielégítse, akik nem tudnak hónapokat tölteni egy-egy tanfolyam elvégzésével, ezért hoztuk létre expressz tanfolyamainkat.

Az oktatási anyag szempontjából semmi különbség nincs a kétféle oktatási forma közt. Tematikájában, óraszámban, árban, gyakorlati órákban teljesen megegyeznek.

Lehet e csatlakozni egy már elindult tanfolyamhoz?

Bármixer tanfolyamunk esetén igen, hisz a képzés elméleti oktatással kezdődik. Amíg az elmélet nem ér véget, addig van lehetőség csatlakozni egy már elindult tanfolyamhoz.

Többi képzésünk esetén azonban, ha lemaradtál az első alkalomról, akkor se csüggedj, hisz hamarosan indítjuk a következő csoportot.

Mit érdemes tudni az all in 1 tanfolyamról?

A Bols Mixer Akadémia lehetőséget biztosít “több az egyben” tanfolyamokra való szerződésre, melyekkel jelentős anyagi megtakarításokat lehet elérni.