Project Description

Ezekkel az ingyenes tanfolyamokkal támogatjuk korábbi és jövendő hallgatóinkat, hogy könnyebben jussanak jó álláshoz. Minden ingyenes képzésünk egy-egy szakterület speciális, gyakorlati ismereteit mutatja be. Olyan szakmai trükköket, fogásokat tanítunk, amivel nem csak a vendégeket, hanem leendő munkaadódat is elkápráztatod.

Válaszd ki, melyik számodra a leghasznosabb ingyenes tréning és jelentkezz!

Angol bárszaknyelv tréning

„Rázva, nem keverve!” Mindenkinek ismerős ez a mondat. De tudod angolul is?

Az angol bárszaknyelv tréningen a már meglévő angoltudásodat csiszoljuk tovább. A báreszközök nevét már biztosan tudod angolul, hiszen mindenki így használja. De tudod-e az egyes elkészítési módok, speciális szervírozási fogások nevét is? Ha a vendég „virgin cocktail” után érdeklődik, mit ajánlasz neki?

Az angol bárszaknyelv óra segít, hogy angol tudásod magabiztosan használd a pult mögött is.

Kinek ajánljuk az ingyenes angol bárszaknyelv tréninget?

Mixertanfolyamot vagy haladó bártender tanfolyamot végzett hallgatóknak, vagy jelenleg is mixerként dolgozóknak.
A továbbfejlődéshez elengedhetetlen, hogy elboldogulj az angol nyelvű szakszövegekkel. Magyarországon is gyakran fogsz külföldi vendégeket kiszolgálni. A külföldi, pláne az óceánjáró hajós elhelyezkedés pedig elképzelhetetlen a szakmai nyelv ismerete nélkül.

American bartending tréning

Egy nagy forgalmú bárban nemcsak az elkészített koktélok minősége és látványa fontos, hanem a vele eltöltött idő is. Senki nem szeret várni, pláne a vendég nem. Gyorsítsd fel a munkád! Bemutatjuk a szabadkezes töltési technikai alapjait, amivel elbúcsúzhatsz az időrabló méricskéléstől. Eláruljuk a titkot, hogyan tudsz egyszerre több italt is készíteni, sőt, még néhány látványos elemet is megtanítunk.

Kinek ajánljuk az ingyenes american bartending tréninget?

Mixertanfolyamot végzett hallgatóknak, vagy jelenleg is mixerként dolgozóknak. Ha szemezel az American bartending tanfolyammal, ez a legjobb lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába.

Barista tréning

Kávét főzni mindenki tud, nem? Persze az otthoni kotyogóssal, vagy a kapszulás kávéfőzővel bárki elboldogul. De mi van, amikor az ipari kávéfőző másik oldalára kerülsz?
Az ingyenes barista tréningen profi oktatóink összeismertetnek az kávégépekkel, őrlőkkel, speciális barista eszközökkel. Bemutatjuk a különböző kávéitalok készítésének lépéseit és a tökéletes tejhab titkát.

Kinek ajánljuk az ingyenes barista tréninget?

Pultosoknak, felszolgálóknak, mixereknek. Egy pörgős helyen előfordul, hogy be kell ugrani a barista helyére. Nem elég csak lefőzni a kávét, jó kávét kell főzni! Ha nem akarsz elveszetten állni az első napon a kávégép mellett, itt a helyed!
Szemezel a Barista tanfolyammal? Ez a legjobb lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába.

Latte art tréning

„Fahéjat vagy kakaót?” Pár éve még ettől is hasra estek a vendégek, de ma már ez nem elég. A nemzetközi kávézóláncok elterjedésével a vendégek megszokták, hogy gyönyörűen díszített kávécsodákat tesznek eléjük.
Míg vendégként ámulsz a tulipán formán vagy a virágon, amit a tejeskávéd tetején látsz, vendéglátósként neked kell elkészítened. Gyere el hozzánk, és megmutatjuk, nem is olyan ördöngös feladat ez! Profi barista oktatónk megmutatja az alap öntési technikákat, a díszítéshez használt eszközöket és a toppingban rejlő lehetőségeket.

Kinek ajánljuk az ingyenes latte art tréninget?

Kávézókban, bistrokban dolgozóknak, vagy saját vendéglátóhelyet üzemeltetőknek. A kávékultúra fejlődésével ma már Magyarországon is elvárás, hogy a capuccino habja tökéletes legyen, a tejeskávé tetejét pedig gyönyörű minta díszítse.
Ha szeretnéd, hogy a vendég ne a szomszéd kávézóba, hanem hozzád térjen be és vissza is jöjjön, itt a helyed!
Szemezel a latte art tanfolyammal? Ez a legjobb lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába.

Pultos tréning

Nincs vendéglátós tapasztalatod, de látod benne a lehetőséget? Gyorsan szeretnél elhelyezkedni, de nincs szakmai képesítésed? Nem gond. A vendéglátásban a gyakorlat számít igazán.
A pultos tréningen bemutatjuk, milyen eszközöket találsz a pultban, és melyiket mire kell használni. Gyakorlott oktatónk bemutatja azt a mércézési technikát, amivel villámgyorsan tudsz majd standolni.

Kinek ajánljuk az ingyenes pultos tréninget?

Baristáknak, pincéreknek, a pultos szakma iránt érdeklődőknek. Minél több feladatot látsz át egy bár vagy kávézó működéséből, annál értékesebb szakember leszel. Még ha más munkakörben is dolgozol, előfordulhat, hogy be kell segítened a pultosnak.
Szemezel a pultos tanfolyammal? Ez a legjobb lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába.

Pincér tréning

Felszolgálóként képesítés nélkül is dolgozhatsz. Remek nyári munka lehet, iskola vagy főállás mellett pedig szerezhetsz egy kis plusz bevételt. A felszolgálás egy igazi szakma, de az alapokat gyorsan elsajátíthatod.
Megmutatjuk, hogyan kell szabályosan és szépen megteríteni egy asztalt. Megismertetünk a profi bornyítással, és a drekó használatával. Bemutatjuk a helyes tálcatartást, és hogy hogyan tudsz egyszerre 2-3 tányért is biztonságosan kivinni.

Kinek ajánljuk az ingyenes pincér tréninget?

Diákoknak, kisegítő munkát vagy másodállást keresőknek. A turista szezonban kiemelten sok pincérre van szükség. Egy kis gyakorlat, és hatalmas előnnyel indulsz a többi jelentkezővel szemben. Mutasd be milyen biztos kézzel tartod a tálcát, és viszel ki egyszerre több tányér ételt!
Szemezel a pincér tanfolyammal? Ez a legjobb lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába.

Önéletrajz író tréning

Addig rendben, hogy megszerezted a szükséges képesítést és gyakorlati tapasztalatot. Most jön a neheze: megtalálni a neked megfelelő állást. Ahol azt csinálhatod, amit szeretsz, fejlődhetsz, jó társaságban dolgozhatsz, és mindezért még jól meg is fizetnek.
Már beletettél egy csomó időt, energiát és pénzt abba, hogy a vendéglátós szakmában dolgozhass. Most már „csak” néhány állásinterjún kell túljuss, és tiéd álmaid állása!

Ehhez az első lépés a jó önéletrajz.

Ahhoz, hogy egyáltalán behívjanak egy interjúra, át kell jutnod az első rostán. Ezt gyakran még nem is szakmabeliek, hanem mondjuk a titkárnő vagy a HR-es végzi.

  • Túl rövid, vagy túl hosszú az önéletrajzod? Kuka.
  • Nincs leírva a szakmai képzettséged, tapasztalatod? Kuka.
  • Nem megfelelő a fotód? Kuka.

Kerüld el a leggyakoribb buktatókat! Teremts lehetőséget magadnak a bemutatkozásra! Gyere el az önéletrajz író tréningükre! Egy olyan kész önéletrajzzal távozol majd, amit azonnal jelentkezni tudsz a legjobb álláshirdetésekre.

Kinek ajánljuk az ingyenes önéletrajz író tréninget?

Mindenkinek, aki szeretne túljutni a titkárnőn vagy a HR-esen. Aki szeretné, hogy lehetőséget kapjon szakmai tudása bemutatására, és így egy lépéssel közelebb jusson az áhított állás megszerzéséhez.

Ingyenes szakmai tréningek a Bols Mixer Akadémián

Az ingyenes tanfolyamok helyszíne a budapesti Bols Mixer Akadémia. Elegáns környezetben, jól megközelíthető helyen, profi felszereléssel tanulhatsz a legjobbaktól.

Oktatótermünk címe:

Bols Mixer Akadémia
Budapest, IX. kerület Erkel utca 13./A.

A Bols Mixer Akadémia Budapest könnyen megközelíthető, forgalmas belvárosi helyszín. Legegyszerűbb, ha a tömegközlekedést választod. Számos lehetőség áll rendelkezésedre, hiszen iskolánk központi helyen található.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
  • 83 troli Ráday utca megállójától 3 perc
  • M3 metró, ill. 9 busz Kálvin téri megállójától 4 perc
  • M4 metró Fővám téri megállójától 8 perc
  • 4-6-os villamos Corvin negyed megállótól 10 perc
Megközelítés autóval:
  • Budáról a Szabadság hídon át, a Kálvin tértől a Ráday utcán keresztül hajtva jutsz el hozzánk.
  • Ugyanígy a Kálvin téren át kell haladnod, ha a Deák Ferenc tértől közelítesz meg minket.
  • Az Üllői út irányából közvetlenül az Erkel utcára kanyarodva könnyed megtalálod a 13. számot.

Az ingyenes tanfolyamokon jelenlegi vagy korábban nálunk végzett hallgatók vehetnek részt. Részletes információért hívj minket a a + 36 30 484 0744 telefonszámon!