Project Description

Csukott szemmel is lefőzöl egy jó Espresso-t? Csodájára járnak a Latte Art kompozícióidnak? Ideje, hogy tanulj valami újat! Hiszünk benne, hogy már gyakorló baristáknak is tudunk újat mutatni. A master barista tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik elvégezték a barista alaptanfolyamot vagy már baristaként dolgoznak.

május–2024. szeptember időszak eseményei

Master barista tanfolyam témája

A barista mester képzésen megismered az alternatív kávékészítési technikákat.

A filterkávénak is nevezett, ún. áztatásos (angolul brewing) technológiát nemrégiben újra felfedezték az európai kávézókban is. Valójában ez a technológia nem új, a világ számos részén használják évezredek óta. Gondoljunk csak a híres-hírhedt török kávéra.

A filterkávék – bármilyen eszközzel is készüljenek – közös tulajdonsága, hogy az áztatás során a víz sokkal több ideig találkozik a kávéval, mint egy nagy nyomással működő gépben. Ezért ezek a kávék magasabb koffein tartalmúak.

Az alternatív kávékészítési eszközök többsége modern design tárgyként is felfogható. Használatuk igazán látványos, ezzel még a törzsvendégeidet is meglepheted!

Mesterképzésünkön megtanulod a legyakoribb alternatív eszközök használatát:

Master barista tanfolyam képzési ideje

Ez egy kifejezetten gyors barista tanfolyam. Mivel tudjuk, hogy tudod, nem húzzuk az időt elméleti információkkal. Ez itt színtiszta gyakorlat!

A master barista tanfolyam ideje 1×3 óra.

Ez alatt a három óra alatt olyan gyakorlati tudást kapsz, amivel még a törzsvendégeidet is meglepheted.

Master barista tanfolyam ára

A tanfolyamhoz a modern eszközöket és a felhasznált alapanyagokat mi biztosítjuk.