Project Description

Molekuláris mixológia tanfolyam

Sikeres vizsgával zártad a mixer tanfolyamodat? Esetleg már mixerként dolgozol? Érdemes belefogni valami többe! Akkor is, ha véletlenül nem nálunk végeztél. Molekuláris mixológia tanfolyamunkon mindenkit szeretettel és szakmai profizmussal várunk. 

De mi is az a molekuláris mixológia? Ha elsőre a molekuláris gasztronómia jut eszedbe, jó felé kapisgálsz. A lényeg mindkettőnél ugyanaz: meghökkentő párosítások és formák, a szokványostól eltérő tálalásba.

A gyakorlott bárlátogatók már minden koktélt megkóstoltak a klasszikusoktól kezdve a trendi mixekig. Ideje hát, hogy a törzsvendégeket is elkápráztasd valami újdonsággal! A molekuláris koktélok rendkívül látványosak, és garantáltan odavonzzák a tekintetet. Ha növelni akarod a forgalmat, és vele együtt a kereseted is, mindenképpen vesd be őket!

A molekuláris mixológia tanfolyamon megtanulod a zselésítő és kocsonyásító anyagok használatát. Habosítani fogsz, szinte bármit. Füstöt eregetsz a folyékony nitrogént felhasználva, és meglepő formákat hozol létre italokból, gyümölcsökből és más ízesítő anyagokból.

A tanfolyam vegytiszta gyakorlat. Oktatóink gyakorló mixológusok, akik a molekuláris koktélokat nem csak a tanteremben, hanem a bárpult mögött is profin készítik.

Mire vársz? Itt tökéletesítheted a tudásodat. Ezzel pedig egyenes út vezet a legjobb helyekre.

Nem találtad meg a saját lakóhelyed? Ne aggódj: kellő számú jelentkező esetén elindítjuk a molekuláris mixológia tanfolyamot nálatok is.

Írj nekünk az info@mixersuli.hu címre!

Neked ajánljuk a molekuláris mixológia tanfolyamot, ha …

 • már van mixer szakképesítésed, de

 • igazán elismert és profi bármixer akarsz lenni

 • nem elégszel meg az alapismeretekkel és tovább akarsz fejlődni

 • szeretsz a koktélokkal kísérletezni, valamint új dolgokat kitalálni. És nem utolsó sorban

 • szeretnél biztos állást és kiemelkedő fizetést a legmenőbb helyeken

Miért válaszd tanfolyamainkat?

Azért, mert

 • a molekuláris mixológia tanfolyam elvégzése után, a sikeres vizsgát követően partnereinktől azonnali munka ajánlatokat kapsz

 • mert tőlünk olyan nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal a kezedben távozol, amivel külföldön is rövid idő alatt el tudsz helyezkedni

 • mert a tanfolyam elvégzésével tovább mélyítheted mixer tudásodat, és még jobb állásokat csíphetsz meg

A képzés végeztével sem hagyunk azonban magadra, a beiratkozástól a munka világában való elhelyezkedésig támogatunk és segítünk neked. Ráadásul tanfolyamaink elvégzéséhez részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Mire várnál még? Jelentkezz hozzánk!

Molekuláris mixológia tanfolyam képzési ideje

A molekuláris mixológia tanfolyam időtartama 1 nap. Versengeni fognak érted a bárok!

De ha inkább teljesen egyéni időbeosztást szeretnél, azt is megteheted! Nálunk magántanulóként is ugyanazt a magasszínvonalú képzést kapod!

BOLS molekulásris mixológia tanfolyam ára

Mixertanfolyamaink hallgató státusztól függően változó képzési díjért vehetők igénybe.

Nincsenek rejtett költségek, apróbetűs tudnivalók!

Sőt, hallgatóinknak részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Nem kérdezzük, milyen okból van szükséged részletfizetésre, sőt, igazolásokat sem kérünk. A részletfizetés nálunk mindenkinek jár.

A molekuláris mixológia tanfolyam tematikája:

Tanfolyamainkon nemcsak a koktélok elkészítését, díszítését sajátíthatod el professzionális szinten, hanem a protokoll szabályainak megfelelő felszolgálást is. Minden tudással felvértezünk: a munkaterület és az eszközök előkészítésétől kezdve egészen a vendégek fogadásáig és a velük való kommunikációig.

Nézzük, miről is lesz szó pontosan!

1.-2. nap
 • Mit takar a molekuláris koktél kifejezés (textúrák)
 • Zselésítő, kocsonyásító, habosító anyagok ismertetése (agar agar, alga, kálcium, cellulóz, xanthán)
 • A fent említett anyagok használata a gyakorlatban: alga, kalcium, cellulóz oldatok sablonjainak ismertetése, agar agar sablonjának ismertetése
 • Molekuláris koktélok használata, rendezvényeken, szórakozó helyen, előadásokon ( előkészület, bar setup, tartósítás, szervírozás)
 • Gyümölcs faragás zseléhez, szilikonformák betöltése, zselé elkészítése, cellulózoldat elkészítése, koktél készítés a habhoz, hab elkészítése, hűtés, alga és kálcium oldat elkészítése, kapszulák kaviárok keverése, szervírozás.

Molekuláris mixológia tanfolyam – vizsga

A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz. A sikeres vizsga végén háromnyelvű tanúsítványt állítunk ki, melyet a Bols Mixer Akadémia hitelesít.